Jump to content
Sign in to follow this  
DaFFyy

Problem with attack

Recommended Posts

Hi,

I have a problem (most likely with game), so when i approach to mobs i start attacking them without animation (like waithack). I tried on 3 different clients (same client binary), but on any it was the same. (40k clear client)

Video:

Someone can explain me how to fix it?  I have no idea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ezrekith
Please login or register to see this quote.

Basically you have a prodamage included in your client.
Search for every pc/pc2 folder and check the attack folders

An example for shaman: Please login or register to see this link.

Download any original client, and change those files

OR
Check your D disk ymir work folder and delete the pc/pc2 (or just rename it if you have smth in it)

Edited by Ezrekith

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please login or register to see this quote.

It's possible to pc/pc2 folder in e.g root? When i tried on others clients i was copying root

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please login or register to see this quote.

Yes it is, use only serverinfo, don'tuse any other content from  other clients. Maybe on the root you copied there's a folder with those files mentioned above

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ezrekith

Glad to hear that, sorry for late respond was sleeping and stuffs. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
You will be able to see content when you disable your adblocker and enable javascript.